Med anledning av regeringsbeslut kring covid-19 (coronavirus)

Då regeringen, på inrådan av Folkhälsomyndigheten, stoppar alla allmänna sammankomster med fler än 50 personer för att minska smittspridning, påverkas många evenemang, möten och mässor runt om i landet, så även i Uppsala. Vissa evenemang och spelplatser påverkas inte i dagsläget men uppdatera dig kring varje enskilt evenemang genom att kontakta arrangören om vad som gäller.

För mer information kring hur vi alla kan minska smittspridning, läs mer på Uppsala.se

Läs mer om regeringens beslut här.

Turist Uppsala

Turist­­information

Upplev mer under ditt besök till Uppsala. Vi guidar dig genom stadens stora utbud av aktiviteter, aktuella evenemang, kända besöksmål och smultronställen. Ta gärna kontakt med någon av våra erfarna turistinformatörer för personlig service. Du når oss enkelt i den kanal du själv föredrar, innan eller under din vistelse till Uppsala.

Kontakta Uppsala Turistinformation

E-post
destination@uppsala.se

Telefon
+46 (0)18–727 48 00

Facebook
Skriv gärna till oss via meddelande på ”Messenger”. Du hittar oss här:
facebook.com/destinationuppsala

Kontaktcenter
Hör av dig till Kontaktcenter på telefon om du vill veta mer om Uppsala och Uppsala kommuns tjänster, eller vill komma i kontakt med en viss verksamhet eller person. De nås på e-post uppsala.kommun@uppsala.se, telefon 018-727 00 00 och SMS/MMS 717 27.

 

Öppettider:

Måndag–Fredag
10.00–14.00

Avvikande öppettider
Nationaldagen, 6 juni – Stängt
Midsommarafton, 19 juni – Stängt
Midsommar, 20 juni – Stängt

Möt vår mobila turistinformation

Under sommarmånaderna finns vår mobila turistinformation på utvalda platser för att möta dig som besöker Uppsala.

Oktober – maj arbetar vi med våra mobila enheter ute på evenemang, större möten och konferenser och vid förfrågan. Välkommen ett kontakta oss via våra digitala kanaler, telefon eller besök någon av våra InfoPoints.

InfoPoints

Vi har förstärkt vår service med InfoPoints runt om i staden för att du enkelt ska kunna få hjälp där du befinner dig.

Boka en turistinformatör

Ska du arrangera en aktivitet, ett möte eller en konferens med många besökare till Uppsala? Kontakta oss för att få rådgivning av en turistinformatör – vi kommer gärna ut och gör besök på plats eller ger information inför vistelsen.