Lediga tjänster | Destination Uppsala

Projektledare

Projektledare

Sista ansökningsdag: 2023-12-10

Har du erfarenhet av genomförande av stora evenemang med fler än 1000 besökare? Är du en person som drivs av högt tempo och ständig förbättring? Då kanske det här är tjänsten för dig! Välkommen med din ansökan! 

Destination Uppsala är ett kommunalt bolag som ska positionera Uppsala som destination genom att sälja och marknadsföra staden till valda marknader och målgrupper för att skapa intäkter och utveckling för Uppsalas besöksnäring.

Bolaget ansvarar för stadens turistinformation, att projektleda kommunens större evenemang (såsom Valborg, Kulturnatten och Allt ljus på Uppsala) och för att samarbeta med den lokala näringen i syfte att utveckla mötesindustrin via partnerskapet Uppsala Convention Bureau. Vidare ansvarar bolaget för besöksnäringsfrågorna för Varumärket Uppsala.

Destination Uppsala ingår i avdelningen näringsliv och destination, Uppsala kommun.

Ditt uppdrag

Som projektledare är ditt huvudsakliga ansvar att leda och utveckla projekt och ta ansvar för levereras enligt uppsatt plan och budget. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med övriga medarbetare i teamet aktivt bidra till att utveckla och projektleda offentliga evenemang på uppdrag av Uppsala kommun. Din roll som projektledare kan växla mellan projektansvarig och att assistera dina kollegor med mindre definierade uppgifter. Du ska delta i utvecklingen av bolagets projektverksamhet och medfinansiering, i syfte att skapa effektivitet, goda ekonomiska förutsättningar och hög måluppfyllelse, för samtliga projekt.

Som medarbetare på avdelningen Näringsliv och Destination kan du ges andra arbetsuppgifter.

Din bakgrund

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med kurser i projektledning. Det är en fördel om du har eftergymnasial utbildning med evenemangsinriktning eller likvärdig erfarenhet från tidigare arbetsgivare. För att lyckas i rollen behöver du ha mångårig erfarenhet av genomförande av evenemang/tillfällig verksamhet med fler än 1000 besökare/deltagare där du har haft rollen som projektledare och/eller ansvarig och kunna hantera ett högt tempo. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av genomförande av evenemang i publik miljö samt evenemangssäkerhetsarbete. Det är också meriterande om du har erfarenhet av hållbarhetsarbete och försäljning eller arbete med företagssponsring. Har du kunskaper i Antura, Salesforce och/eller Greentime är det meriterande.

Som person är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Vi ser att du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt och har en god samarbetsförmåga. Du måste vara administrativ, affärsmässig samt mycket resultatfokuserad och självgående. Vi tror vidare att du har ett mindset där utveckling står i konstant fokus. För att lyckas i det här uppdraget är det viktigt att du kan arbeta strukturerat och planera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Jonas Ekebacke, 018-727 48 14.

Fackliga företrädare:
Akademikerföreningen, Madeleine Klintsbacka, 018-727 48 22
DIK, John Ringh, 018-727 48 86.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: 100%

Tillträde: Så snart som möjligt

Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Om vår organisation

Mer information om vår organisation hittar du på destinationuppsala.se

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.