Uppsala destination

Om Destination Uppsala

Utbildningar för dig inom besöksnäringen

Hur blir vi mer attraktiva för svenska bussresearrangörer? Vad skapar ett väl fungerande besök?

Delta kostnadsfritt i ett online seminarium om bussresearrangörer och bussgrupper!

Datum: 15 april 2021

Tid: 09.00 -10.00

Anmäl dig till seminariet senast den 12 april! Vi träffas digitalt på Zoom och du får en länk till seminariet när du anmäler dig här: Mer information och anmälan via denna länk

Varmt välkommen!

Med vänliga hälsningar från John Ringh,

Destination Uppsala, 018 – 727 48 86

Inbjudan till workshopserien ”Kurbits hållbar produktutveckling” 

I år uppskattas 3,7 miljoner svenskar utforska Sverige. Vad ska du göra för att de ska besöka dig?

Vi inbjuder dig att kostnadsfritt delta i en Workshopserie i ”Kurbits Hållbar produktutveckling” online, med målgrupp ”svenskar som reser på egen hand i Sverige”. Syftet är att lära känna andra företagare och skapa nya samarbeten och att utveckla bokningsbara upplevelser själv eller i samverkan med andra, eller för tipsa om upplevelser som kompletterar ditt erbjudande.

Vi startar två parallella Workshopserier som omfattar fyra Online-workshops à ca 3 timmar.

Start 27/4 respektive 3/5, se bilagan ”Inbjudan och intresseanmälan …” för mer information och intresseanmälan i samma dokument.

Välkommen med din intresseanmälan senast den 15 april.

Hoppas du tycker det låter intressant! Hör av dig om du har frågor!

Med vänliga hälsningar från Brita Z Blom 

Utbildningsprogram för kundcentrerad evenemangsutveckling 2020-2021

Vi har skapat ett program för arrangörer som vill ha verktyg och inspiration att utveckla sina evenemang. Utbildningens mål är att skapa förutsättningar för ekonomiskt hållbara evenemang med ett stort kundfokus i sin utveckling.

Föreläsarna väljs ut utifrån relevans för dig som evenemangsarrangör där samtliga föreläsare återkommer under 2021 då vi hoppas kunna träffas fysiskt.

Anmälan: https://www.trippus.net/arsutbildning

Vill du veta mer? Kontakta jonas.ekebacke@uppsala.se

Digitala lektioner

Ta del av våra digitala lektionsutskick LearningUppsala. Det är till för dig som är verksam inom Uppsalas besöksnäring eller på andra sätt möter besökare till vår stad. Via e-post 1-2 ggr/månad skickar vi ut aktuell information om besöksmål, evenemang och nyheter i Uppsala som kan vara bra för dig att ha koll på och dela med dig av i mötet med besökare. Registrera dig för utskicken här.

Hållbar internationell paketering

Lär dig hur du kan få affärsnyttan, samhällsnyttan och miljönyttan att samverka i paketeringen för att locka de internationella kunder som faktisk är villiga att betala för resan, boendet, maten och upplevelserna. Läs mer hos Visit Sweden.