Välkommen till mötesplatsen

Studenternas

Mötesrummen på Studenternas har en fantastisk utsikt in mot fotbollsarenan. Du har också närhet till Stadsträdgården, åpromenaden och stadsskogen om ni vill ta med er diskussionerna ut i friska luften.

Mötesrummen är ljusa och flexibla. De är utrustade med modern digital utrustning för att du ska kunna dela med dig av dina presentationer på bästa sätt.

Här finns möjlighet till break-out sessions i mindre grupper och återsamling i större. Kombinera din bokning med större rum, grupprum och gemensamma ytor för samarbete. Alla mötesrum och grupprum är utrustade med digital skärm, digital smartboard alternativt projektor. Tillgång finns till blädderblock/whiteboard samt block och pennor.

Mötesrum finns i olika storlek från 2 upp till 40 personer. Den stora VIP-lokalen har kapacitet för upp till 350 personer sittande och 700 mingel. Lokalen kan delas av med två vikväggar till en stor sal samt två konferensrum med plats för upp till ca 50-60 personer i vardera rum. Tillgång till terrass. Loungeyta samt bardisk. Foajé med plats för t.ex. mingel eller mässutställare

Sex mindre mötesrum (loge 1-6) med utgång till balkong med läktarstolar. Dessa rum rymmer 10 personer i vardera, mötesrummen kan även göras större om man öppnar upp vikväggar. Två rum kan bli ett för 20 personer. Fyra rum kan bli ett för 40 personer, alternativt två rum för 20 personer vardera, alternativt två rum med 30 i det ena och 10 i det andra.

Tre mötesrum 8 personer (Domaren), 8 personer (Speakern), 24 personer (Sterte).

Se ritningar över basmöbleringen här (PDF)

konferensrum

Kapacitet

Konf.rum 12
Grupprum 8
Biositt. 300
Skolsitt. 120
Bankett 400
Kranmärkt Nej
Miljöcertifierad Nej
Öar 35

Faciliteter

Terrass, balkong, foajéyta, bardisk, scen (ca 3x4m), mat/dryck/fika från Brasserie21

Tillgänglighet i lokalen
Rullstolsanpassad hiss: ja
Rullstollsanpassad toalett: ja
Digitala skärmar: ja
Hörslinga: nej
Blädderblock: ja

Partner i Uppsala Convention Bureau

Karta & kontakt

Adress:
Studenternas
Sjukhusvägen 12K
753 09 Uppsala

E-post:
evenemang.konferens@uppsala.se

Webb:
www.motesplatsstudenternas.se/konferens-moten