Möteslokaler i Uppsala

Sök lokal

Uppsalas största lokal för möten tar 1 800 personer i biosittning. Boendealternativen är många och totalt finns det 1 700 hotellrum med totalt 3 500 bäddar, därtill erbjuds vandrarhemsrum och campingstugor.

Möteslokaler, evenemangsplatser och logi

Sök anläggning

Uppsalas största möteslokal tar 1 800 personer i biosittning. Boendealternativen är många och utöver våra totalt 1 700 hotellrum med 3 500 bäddar, erbjuds därtill vandrarhemsrum och campingstugor.

 

Funderar du på att arrangera ett möte eller evenemang i Uppsala? Vi hjälper dig kostnadsfritt.

Vi erbjuder ett helt kostnadsfritt stöd. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av anläggning och plats för ditt arrangemang. Vi kan också tala om vilka lokaler, arenor och logialternativ som är lediga samt vad de kostar.

Kontakta Uppsala Convention Bureau

 

Arenor för evenemang

Uppsala kommun har samlat de vanligaste platserna för olika evenemang. Klicka här för att läsa mer.


Riskbedömning av evenemang och sammankomster med anledning av covid-19

Händelser som sammanför många människor kan under vissa omständigheter ligga till grund för stor smittspridning. Regeringen har på Folkhälsomyndighetens inrådan beslutat att förbjuda offentliga tillställningar och allmänna sammankomster med över 8 deltagare. Det handlar till exempel om demonstrationer, föreläsningar, teaterföreställningar, idrottstävlingar, danstillställningar, marknader och mässor.

Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida

Avancerad sök