Radisson Blu Hotel Uppsala

Förstklassigt hotell i hjärtat av staden

Radisson Blu Hotel, Uppsala är ett förstklassigt hotell precis intill Uppsala Resecentrum. Härifrån har du gångavstånd till shopping, kultur, nöjen och Uppsala Konsert & Kongress.

Här möts du av en välkomnande lounge, lobby, restaurang Picnic och Cava Bar. Njut av ett internationellt kök med lekfulla mat- och dryckesupplevelser i en skön miljö som passar för både avslappnat umgänge och mer festliga tillfällen. Både Picnic och Cava Bar kan bokas för mer privata event och möten.

Hotellet erbjuder 185 hotellrum och sviter, några med tillhörande terrass och en fantastisk utsikt över Uppsala. Du har även tillgång till gym, bastu och relaxavdelning med egen terrass. Närheten till Uppsala resecentrum gör hotellet till en bra mötesplats om du önskar träffas centralt och ligger endast 17 minuter från Stockholm Arlanda Airport.

Konferensvåningen erbjuder sex flexibla och anpassningsbara mötesrum och två break out lounges. Den största lokalen rymmer upp till 70 deltagare i biosittning. Fritt trådlöst internet i hela hotellet. Alla möten och events som hålls på Radisson Blu Hotel, Uppsala är koldioxidneutrala genom First Climate-projekt!

radissonblu

Kapacitet

Rum 185
Bäddar 314
Konf.rum 6
Grupprum 3
Biositt. 70
Skolsitt. 56
Bankett 110
Yta 104
Kranmärkt Ja
Miljöcertifierad Ja
Öar 48

Faciliteter

Tillgänglighet:
Tillgängligt för rullstol
Handikapparkering
Rullstolstoalett

Aktiviteter:
Gym
Generella faciliteter:
Bar
Bastu
Gratis wifi
Relaxavdelning
Restaurant/Cafe

Certifieringar:
Green Key
SafeHotels
Silver Medal CSR Rating (EcoVadis)
Kranmärkt
Carbon Neutral Meetings & Events
Miljöbyggnad

Partner i ­Uppsala Convention Bureau

Karta & kontakt

Adress: Stationsgatan 4
75340 Uppsala
Telefon: +46 18 474 79 00
E-post: info.uppsala@radissonblu.com
Webb: Hemsida