Clarion Hotel Gillet

Clarion Hotel Gillet i Uppsala är ett modernt hotell med en varm tillmötesgående atmosfär och fokus på personlig service. Det centrala läget mitt i Uppsala ger dig som gäst närhet till sevärdheter och shopping. På ett par minuters promenad når du bland annat mysiga stråk längs med Fyrisån, Uppsala domkyrka och stadsträdgården.

Hotellet erbjuder rum i alla smaker, samt konferenslokaler för era olika typer av möten. Event Room är en av hotellets mest populära lokaler och flexibel för såväl stora som små grupper, event och föresläsningar. Lokalen tar upp till 300 personer i mingel. På andra våningen finner du Selma City Spa Uppsala, en ny oas mitt i stan, komplett med bubbelpooler, bastu, behandlingar och en skön spa-lounge att bara vara i. Välkommen hit för en paus i vardagen, en skön AW med vännerna eller för en oförglömlig helg.

I The Social Bar & Bistro, som är hotellets bar- och restaurangkoncept, serveras klassiska, amerikanskinfluerade bistrorätter med modern twist. Här hittar du något gott oavsett om du är ute efter en god pastarätt, en saftig hamburgare eller en fräsch sallad. Här På dryckesmenyn trängs ett brett sortiment av viner från världens metropoler, öl och självklart flera alkoholfria alternativ. Restaurangen har en varm ombonad miljö.

Söker du en exklusiv lokal för ditt mingel eller möte? Top Floor kan bokas för privata tillställningar och är en utmärkt lokal för mingel, konferenser, styrelsemöten eller fester.

Clarion Hotel Gillet är certifierade med ISO 14001. Hotellet är 100% palmoljefria och jobbar konstant med att reducera vatten och energikonsumtion genom att endast installera nya vattensnåla duschar och energisparande ljuskällor. Genom att bo en natt på Gillet så sparar du 100 kvm regnskog under ett helt år.

clarion-gillet-reception-hotell_destination-uppsala

Kapacitet

Rum 161
Bäddar 271
Konf.rum 21
Grupprum 8
Biositt. 150
Skolsitt. 100
Bankett 180
Yta 162
Kranmärkt Ja
Miljöcertifierad Ja
Öar 130

Faciliteter

Tillgänglighet:
Tillgängligt med rullstol
Rullstolstoalett
Hörslinga
Hybridmöte

Övrigt:
Julbord

Certifiering:
Miljö/Klimat/Energi (ISO 14001)

Partner i ­Uppsala Convention Bureau

Karta & kontakt

Adress:
Dragarbrunnsgatan 23
75320 Uppsala

Telefon:
+46 18 68 18 00

E-post:
reservation.cl.gillet@strawberry.se

Webb:
Clarion Hotel Gillet