Din stad behöver dig!

Det ska vara lätt att arrangera möten och evenemang i Uppsala. I varje person bor det en möteshjälte, oavsett vad du brinner för. Vi hjälper dig. Ta upp manteln, vår stad behöver dig.

Fler möten, evenemang och besökare betyder fler hotellnätter, fler jobb och större skatteintäkter för Uppsala. Men är det egentligen det som är det viktigaste? Nej, det är det inte. Det är istället vad som på ett djupare plan förändras när en stad får fler besökare, stora evenemang, ett större utbyte av kunskap och upplevelser, mer positiv uppmärksamhet.

Det är därför som Uppsala Convention Bureau finns som ett kostnadsfritt stöd för alla som vill arrangera ett möte eller evenemang i Uppsala – det är bra för alla i Uppsala.

kapow

Låt konferensen eller mästerskapet komma till dig istället.

Det fanns en tid då stora möten och evenemang ibland lades någon annanstans för att Uppsala saknade kapacitet. Så är det sällan idag. Tvärtom tycks det som hänt i Uppsala sedan millennieskiftet fått både omvärlden och uppsalaborna själva att se helt nya möjligheter.

Vår uppgift är att hjälpa alla som är nyfikna på de möjligheterna. Vi kan snabbt reda ut förutsättningarna, föreslå platser, lokaler och logistiklösningar, hitta former för samarbeten och finansiering, ta fram beslutsunderlag. Utan några som helst krav på arvode eller andra former av ersättning.

Alla hjältar behöver en sidekick – vi kan vara din. Låt oss vara det Alfred är till Läderlappen, det Lois Lane är för Stålmannen.

Välkommen till ett frukostforum där vi berättar mer och inspireras av Uppsalas möteshjältar. Anmäl dig redan idag!

Datum: tisdag 23 april 2024
Tid: 08.30-10.00
Plats: Stadshuset