Landskamper i Uppsala 2022

Under hösten 2022 kan du uppleva hela tre svenska landslag, i tre olika sporter, under tre månader. Följ med och heja fram våra blågula hjätar!

Sverige-Israel - 24 november

EM-kval i basket

Den 24 november spelar det svenska damlandslaget i basket EM-kval mot Israel i Fyrishov i Uppsala. Kom och heja fram laget mot EM!

Damlandslaget & U19 mot toppnationerna - 28-30 oktober

Euro Floorball Tour

I slutet av oktober är det dags för Euro Floorball Tour i IFU Arena i Uppsala. Det svenska damlandslaget och U19-damlandslaget ställs mot Finland, Schweiz och Tjeckien. Med andra ord en turnering mellan de fyra bästa landslagen i världen! Turneringen är ett steg på resan för damlandslaget mot VM 2023 och det blir en riktig innebandyfest i IFU Arena!

Sverige-Brasilien 29 september

Träningsmatch Svenska handbollslandslaget

Damernas landslag är kvalificerat för sitt elfte raka europamästerskap och börjar uppladdningen inför EM 2022 med dubbla landskamper mot Brasilien. Torsdagen den 29 september klockan 18:30 möts lagen i IFU Arena i Uppsala. Det blir högklassigt motstånd och en riktigt bra värdemätare inför höstens mästerskap!
Ta chansen och se landslaget i deras uppladdningen inför EM som spelas i Makedonien, Montenegro och Slovenien i november i år.