Evenemang i Uppsala just nu

Veckans evenemang:
17-23 juni

Här tipsar vi om några höjdpunkter från veckans evenemang i Uppsala. Vill du ha ännu fler evenemangstips – besök sajten Heja Uppsala. Hos Kubik Uppsala hittar du tips på event för barn och unga.

See events for English speakers here

Flera datum – Uppsala Social Club (Gränden)

Se Fotbolls-EM hos Uppsala Social Club

Sommarhäng med fokus på umgänge, bra musik, härlig stämning – och fotboll såklart! I år sänder Uppsala Social Club Fotbolls-EM både inne i loungen och ute i gränden. Baren och köket är öppna för servering med läcker pizza och svalkande drycker. Det finns fler barer som sänder Fotbolls-EM – kolla in guiden för pubar och barer i Uppsala.

23 juni och framåt – Engelska parken

Fika på Alla Katters café

Sommarlovsfika hos Alla Katters café i Engelska parken – gott kaffe, en slush eller en frasig våfflor är precis vad man behöver medan barnen leker i Pelle Svanslös lekpark intill. Den 23 juni är det dags för säsongsinvigning med gratis ansiktsmålning till barnen – och besök av en och annan cool katt.

21 juni – Hospitalsträdgården, Ulleråker

Gift er på drop-in bröllop i Hospitalsträdgården

Fira midsommar i Hospitalsträdgården med traditionsenligt midsommarfirande, med en extra romantisk twist. Här kan par nämligen gifta sig under drop-in bröllop i Solglimtsparken! Både borglig och kyrklig vigsel finns att välja på och en fotograf finns på plats för att föreviga det speciella ögonblicket. Glöm inte bort att ta med en hindersprövning från Skatteverket.

21 juni – flera platser

Fira midsommarafton i Uppsala

Fira Sveriges största sommarfest i Uppsala! Under midsommarhelgen anordnas en mängd evenemang och aktiviteter för hela familjen. Här hittar du allt från kransbindning, jordgubbar och tårtor till dans in i skymningen.

Hela sommaren – Hotell Botanika

Besök selfiespoten med jätteblommor

Ta sommarens finaste bild framför en jättebukett med meterhöga blommor! Ett samarbete mellan Hotell Botanika, Backtopoetry och Destination Uppsala som kommer finnas på plats hela sommaren. Njut av de vackra blommorna och passa på att besöka Botanikas bar eller aktivitetsytor samtidigt. Varför inte slå dig ner och läsa vår guide till sommarens upplevelser – Blomstra i Uppsala!

Sommarens event och upplevelser

Blomstra i Uppsala

Här hittar du upplevelserna, museerna, konserterna och trädgårdarna!