Lyxhotell Uppsala

Exklusivt boende i Uppsala

Uppsalas förstklassiga hotell erbjuder unika miljöer, god service och hög kvalitet. Mitt i Uppsala och med kultur, shopping och nöjesliv precis runt hörnet.

grand-hotell-foto-paulina-bengtsson-580

Flera förstklassiga hotell att välja på

Läget i kvarteren runt domkyrkan, kockar från några av Sveriges bästa krogar och en exklusiv, ombonad inredning gör att Hotel Villa Anna får toppbetyg av resenärer från hela världen.

Grand Hotell Hörnan, uppfört 1907, är ett anrikt hotell i hjärtat av Uppsala. Det lilla familjedrivna hotellet har som ambitionen att försöka bevara och återskapa en del av Uppsalas hotellhistoria och samtidigt ge dig ett boende som är lite utöver det vanliga.

Vid bästa läge intill Uppsala resecentrum ligger Radisson Blu hotel. Här kan du bo i någon av de rymliga sviterna med tillhörande terrass och fantastisk utsikt över Uppsala.

Vid resescentrum ligger också Elite Hotel Academia, ett förstaklassigt hotell med service och en enastående utsikt.

På förstklassiga Clarion Hotel Gillet råder en varm och välkomnande atmosfär byggd kring konst, musik och design. Hotellet erbjuder dig en internationell känsla tillsammans med bra service och utmärkt kvalitet.

Hotel von Kraemer är Uppsalas högst belägna hotell med utsikt över stadsdelen Kåbo, alldeles i närheten av Uppsalas klassiska kulturmiljöer. Här får du närhet till parker och joggingstigar. Med en 15 minuters promenad tar du dig till domkyrkan, universitetsaulan och city.

Interaktiv karta över boenden

Här hittar du en karta över de flesta boenden i och runt Uppsala – klicka här.