Bo bra men billigt

Budgethotell i Uppsala

Är du den som fokuserar på aktiviteterna och upptäckterna under din semester men som vill bo nära till det mesta? Här finns tipsen på hotell och vandrarhem för dig som vill bo bra men hellre lägger reskassan på upplevelserna som Uppsala har att erbjuda.

CityStay Hotell

Mitt i city med många av Uppsalas sevärdheter inom synhåll ligger CityStay Hotell. Här bor du bekvämt och prisvärt i hotell- eller vandrarhemsrum. Rummen är trivsamma med sköna material- och färgval. Bo här om du vill ha flera av Uppsalas många besöksmål så nära som möjligt, bo bekvämt men till ett förmånligare pris som ger dig pengar över till annat.

citystay_rum

Få plats många i samma rum på CityStay Hotell.

Hotell Centralstation

Bo prisvärt, centralt och med flera sevärdheter en kort promenad bort på Hotell Centralstation. Här väljer du om du vill bo på hotell, vandrarhem eller i lägenhet. Rummen är kompakta men ljusa med modern inredning. Det finns även ett gemensamt kök med kylskåp, mikrovågsugn och kaffebryggare där du som gäst kan laga lättare måltider. Perfekt för dig som vill spara in på restaurangbesöken och hellre lägger pengar på annat.

Botanika

Botanika ligger i mysiga kvarter och huserar hotell, vandrarhem, bar & restaurang. Här bor du precis intill Linnéträdgården och med Fyrisåns trevliga promenadstråk bara några minuter bort. Botanika erbjuder cykeluthyrning för dig som vill upptäcka Uppsala på två hjul. Gemensamt kök och tillgång till tvättstuga finns också.

botanika_rum

Mysiga rum på Botanika.

Hotell Fyrislund

Hotell Fyrislund är ett prisvärt alternativ till de stora hotellkedjorna. Hotellet ligger i Fyrislund, ett expansivt och modernt affärsområde ett stenkast från E4:an och inte långt från Arlanda, perfekt för dig som anländer med bil och vill ha bra parkeringsmöjligheter. Njut av hotellets frukostbuffé på morgonen, eller använd gästköket där du lagar dina egna måltider.

fyrislund_matsal

Frukostmatsalen på Hotell Fyrislund.

Hotell Stella

Hotell Stella är ett prisvärt alternativ där Uppsalas atmosfär och mångsidiga historia får utrymme. Här bor du centralt mitt i Uppsalas klassiska studentkvarter nära många vackra universitetsbyggnader och Domkyrkan. På tio minuter promenerar du till citykärnan och shopping, restauranger och fler sevärdheter väntar.

stella_säng

Sköna sängar på Hotell Stella.

Selmas Hytt & Salong

Selmas Hytt & Salong är det unika och prisvärda boendet för ditt Uppsala-besök. Här bor du på ett mysigt och lugnt vandrarhem inrymt på en båt i Fyrisån, ån som flyter tvärs genom staden. Du har gångavstånd till sevärdheter, shopping, restauranger och stadens puls men får samtidigt uppleva lugnet från Fyrisån och dess omgivningar.

selmas_båt

Bo på vattnet på Semlas Hytt & Salong.

Arenahotellet

Arenahotellet bor du bekvämt på Uppsalas största hotell, precis intill E4:an. Perfket för dig som besöker staden med bil! Arenahotellet ligger i anslutning till flera stora arenor, bland annat IFU Arena och UTK-hallen. Ett stenkast bort ligger också Gränbystaden, köpcentret där det finns något för alla. Arenahotellet är alternativet för dig som vill ha en aktiv semester med många möjligheter, till ett förmånligt pris.

arena_rum

Trevliga rum på Arenahotellet.