Saluhallen | Bar & restaurang

Saluhallen

Med sitt vackra läge nedanför domkyrkan och alldeles intill Fyrisån har Uppsala saluhall länge haft en central plats i stan. Den ursprungliga byggnaden, ritad av arkitekt Ture Stenberg, invigdes redan 1909. På Uppsala saluhall hittar du högkvalitativa råvaror. Vissa har färdats långt, andra har vuxit upp här, några är på tillfälligt besök. En sorlande miljö som gjord för spännande träffar.

Restauranger

Inne i Saluhallen hittar du the AmAsian Steakhouse Jay Fu’s som är en av Uppsalas mest älskade restauranger. Här finns även lillasyster Sushi Fu som serverar sushi med amerikanska influenser. Bar & Café är ett öl- och vincafé som även serverar din cappuccino på morgonen och husmanskost till lunch. Ett trevligt stopp efter shopping i city.

Uteservering

När Åkanten öppnar vet du att våren har kommit till Uppsala och att sommaren är på väg. Restaurangen är en av stadens stora mötesplatser vid kanten av Fyrisån, intill Saluhallen och med domkyrkan i bakgrunden. En enda stor restaurang utomhus där du njuter av lunch eller middag, hänger i baren och träffar alla som rör sig mitt i staden.

Saluhallens festvåning Hyllan

Hyllan är en trivsam festvåning belägen på det övre planet av Saluhallen, intill Fyrisån. Bevarade detaljer från Saluhallens ursprung kombineras med modern teknik och trivsam inredning. Lokalen erbjuder dig oändliga möjligheter och här kan du arrangera allt från fester, företagsevent och middagar till konferenser, frukostmöten och föreläsningar.

Karta & kontakt

Adress:

S:t Eriks torg, Saluhallen
75310 Uppsala

Telefon:

+46 18 150 150

E-post:

info@uppsalasaluhall.se

Webb:

www.uppsalasaluhall.se