Fyrishov | Sport

Fyrishov Äventyrsbad

Fyrishov

Alla dagar året runt

ladda ned (75)

Välkommen till Fyrishovs äventyrsbad, och ett av Sveriges största poolområden. I det tropiska äventyrsbadet med 30 gradigt vatten finns vattenrutschbanor, jetström, vattenfall, vattenkanoner, bubbelpooler och mycket annat roligt som passar hela familjen. Bassängen i simhallen har de olympiska måtten 50×25 meter med banor reserverade för motionssim. Här finns även ett 10 meters hopptorn och vissa tider finns hinderbanor att leka på i vattnet. Maj – augusti är sommarpoolerna öppna, med lekplats och stort grönområde. Inne på poolområdet finns servering med varm mat, glass och godis så du kan stanna hela dagen. Fyrishov är öppet alla dagar, året om.

Fyrishov ligger på promenadavstånd till centrala Uppsala, i anslutning ligger deras stugby och camping. Välkommen till Uppsala som har en storstads utbud av kultur, shopping och restauranger, kombinerat med småstadens korta avstånd.

 

Pelle Svanslös Badmedalj

Pelle själv är ju lite vattenkänslig men vill gärna att alla barn skall känna sig trygga i vatten. På Fyrishovs äventyrsbad kan barn ta Pelles badmedalj – ett bevis på att barnet klarar Pelles roliga men kanske lite läskiga uppgifter. För att ta Pelles badmedalj säger du till en badvakt så får du en instruktionslapp och en strömming. Parhopp från kanten, vattenspring och hämta strömmingar från botten är några av de roliga och modiga uppgifterna för barnen.

Faciliteter

Handikapp:

Duschar tillgängliga med rullstol
Handikappanpassat
Handikapparkering
Handikapptoalett
Ledarhund tillåten
Synskadade
Tillgänglighetsanpassat
Tillgängligt med rullsto

Karta & kontakt

Adress:

Idrottsgatan 2

753 33 Uppsala

Telefon:

+46 18 727 49 50

E-post:

info@fyrishov.se

Webb:

www.fyrishov.se