Fyrishov | Sport

Fyrishov Äventyrsbad

Fyrishov

ladda ned (75)

Välkommen till Fyrishovs äventyrsbad, och ett av Sveriges större poolområden. I det tropiska äventyrsbadet med 30 gradigt vatten finns vattenrutschbanor, jetström, vattenfall, vattenkanoner, bubbelpooler och mycket annat roligt som passar hela familjen. Bassängen i simhallen har de olympiska måtten 50×25 meter med banor reserverade för motionssim och ett 10 meters hopptorn. Juni – augusti är sommarpoolerna öppna, med lekplats och stort grönområde. Inne på poolområdet finns servering med fika, glass och godis så du kan stanna hela dagen. Fyrishov är öppet alla dagar.

Fyrishov ligger på promenadavstånd till centrala Uppsala, i anslutning ligger deras stugby och camping. Välkommen till Uppsala som har en storstads utbud av kultur, shopping och restauranger, kombinerat med småstadens korta avstånd.

Pelle Svanslös och Maja Gräddnos badmedalj

Pelle och Maja är ju själva lite vattenkänsliga men vill gärna att alla barn skall känna sig trygga i vattnet. På Fyrishovs äventyrsbad kan barn ta Pelle eller Majas badmedalj – ett bevis på att barnet klarar några roliga men kanske lite läskiga uppgifter. För att ta Pelles badmedalj säger du till en badvärd som berättar hur det går till. Hoppa från kanten, vattenspring och hämta grejor från botten är några av de roliga och modiga uppgifterna för barnen.

Faciliteter

Tillgänglighetsanpassning:

Duschar tillgängliga med rullstol
Handikappanpassat
Handikapparkering
Handikapptoalett
Ledarhund tillåten
Anpassat för synskadade
Tillgängligt med rullstol

Karta & kontakt

Adress:

Idrottsgatan 2

753 33 Uppsala

Telefon:

+46 18 727 49 50

E-post:

reception.fyrishov@uppsala.se

Webb:

www.fyrishov.se