Höghöjdsbana i Uppsala

Vandra bland trädkronorna

Utmana dig själv och testa modet på någon av Uppsalas höghöjdsbanor. Det är en perfekt aktivitet för familjer och grupper som gillar äventyr. I Uppsala finns en höghöjdsbana i Alnäs och en äventyrsbana i Fjällnora.

 

Äventyrsbana i Fjällnora

GoAdventure

GoAdventure erbjuder en häftig naturupplevelse bland trädtopparna i Fjällnoras fantastiska skog. Äventyrsbanan är byggd som en slinga med olika stationer där du använder linbanor, nät och hängbroar för att ta dig till nästa plattform. Äventyrsbanan har två nivåer och lämpar sig därför för de flesta som är nyfikna på ett äventyr. Välutbildade guider hjälper dig att genomföra banan på ett tryggt och säkert sätt.

Fjällnora 35, 755 97 Uppsala

Höghöjdsbana i Alnäs

KFUM Alnäs

KFUM Alnäs erbjuder en utmaning utöver det vanliga. Höghöjdsbanan är belägen uppe i trädkronorna på 5-12 meters höjd. Här kan du testa dina gränser tillsammans med trygg och välutbildad personal. Höghöjdsbana ligger direkt intill skogen och Ekolns vatten, äventyret går att ta sig igenom på olika sätt, då banan delar upp sig både högre upp, för den modige, samt kortare rutter, för den som tycker fem meter är tillräckligt utmanande. Banan består av allt från gångbroar till vippbrädor och ziplines.

Mälarvägen 14, 756 53 Uppsala

Upptäck fler aktiviteter på hög höjd