Uppsala Reggae Festival 2021

 

Uppsala Reggae Festival

Uppsala Reggae Festival är Skandinaviens första och största renodlade reggaefestival. Festivalen lockar inbitna reggaefans från hela norden, men även gäster med ett allmänt musikintresse. Uppsala Reggae Festival är en festival med öppen och vänlig stämning och med en blandning av människor även när det gäller åldrar. 2019 flyttade festivalen tillbaka dit där den en gång startade 2001 – Fyrishovs utomhusbad.

Efter två års uppehåll på grund av coronapandemin återvänder festivalen för sitt 20-årsjubileum 2021! Festivalen spelas både på Fyrishov med ett begränsat antal besökare samt via livestream online från Kingston, Jamaica, som även visas på storbildsskärm på Fyrishov.

Med rådande pandemi kommer årets festival se annorlunda ut och, med max 500 besökare för att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Biljetten ger besökare tillgång till ett gediget festivalprogram som består av 8 timmars musik med 8 live artister på plats på Fyrishov och 7 artister via storbildskärm live från Harry J Studios i Kingston, Jamaica. Dessutom utlovas även de så efterlängtade festivalvibbarna alla har saknat så!
Var?

Fyrishovs utomhusbad

När?

31 juli 2021

kl. 15.00

Hur?

Biljetter säljs via Tickster. Läs mer om Uppsala Reggae Festival på festivalens hemsida.