19
okt -
25
okt

Uppsala Internationella Kortfilmfestival

Med anledning av regeringsbeslut kring covid-19 (coronavirus)
Då regeringen, på inrådan av Folkhälsomyndigheten, stoppar alla allmänna sammankomster med fler än 50 personer för att minska smittspridning, påverkas många evenemang, möten och mässor runt om i landet, Uppsala inkluderat. Vissa evenemang och spelplatser påverkas inte i dagsläget – uppdatera dig kring varje enskilt evenemang genom att kontakta arrangören om vad som gäller. För mer information kring hur vi alla kan minska smittspridning, läs mer på Uppsala.se.

Här kan du läsa mer om rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

Är du arrangör av ett evenemang och behöver vägledning kring hur du kan tänka och agera kring ditt event, se Folkhälsomyndighetens checklista för riskbedömning.

Uppdatering 21 oktober 2020 med anledning av de lokala riktlinjerna i Uppsala län
Folkhälsomyndigheten har, i samråd med bland annat smittskyddsläkaren i region Uppsala, fattat beslut om skärpta allmänna råd mellan 20 oktober-3 november 2020. De som vistas i Uppsala län uppmanas nu i möjligaste mån undvika att resa med kollektivtrafik och undvika fysisk kontakt med andra personer än de man bor med. De skärpta allmänna riktlinjerna för Uppsala län gäller till och med den 3 november men kan förlängas. Läs mer om de lokala skärpta råden här.

Eventkalender

Är du
arrangör?

Tripcruncher

Skräddarsy ditt besök till Uppsala

Skapa din personliga, unika resa till Uppsala genom vårt verktyg TripCruncher – skräddarsy vilka upplevelser du vill ta del av utifrån dina intressen och vem du reser med och se vad andra besökare tyckt!