Odinsborg | Café

Odinsborg

Odinsborg

I Gamla Uppsala

Fika vid stadsbiblioteket.

I Odinsborg är caféet öppet och från långfredagen 19 april 2019 håller resten av verksamheten öppet igen.

Odinsborg restaurang och café är inrymd i en charmig träbyggnad i fornnordisk stil, intill de berömda Kungshögarna i Gamla Uppsala. Restaurangens meny har sin utgångspunkt den svenska matkulturens rika och varierade historia, men precis som de gamla vikingarna har man sett sig för vad som finns runt om i världen och lånat inspiration från andra kök.

Du som vill njuta av en fika, lunch eller en lättare måltid efter en promenad genom Gamla Uppsala ska besöka Odinsborgs café. Här kan du beställa en tallrik köttbullar med lingonsylt, räksmörgåsar, sallader och inte att förglömma våfflor med hemlagad sylt och grädde. Under vintern är det rykande åtgång på varm choklad med vispgrädde och på sommaren är det mjukglass som gäller.

Till caféet hör en uteservering inramad av lummiga träd där du har perfekt utsikt över Odinsborg och Gamla Uppsala. Vid sidan av den öppna serveringen kan du här arrangera privata sammankomster med mat och dryck i en trivsam omgivning, i samband med olika typer av firanden och andra viktiga händelser.

Faciliteter

Handikapp:

Handikapptoalett
Tillgängligt med rullstol
Konferensutrymmen:

Maximal kapacitet i restaurang (160)

Karta & kontakt

Adress:

Gamla Uppsala

754 40 Uppsala

Telefon:

+46 18 32 35 25

E-post:

restaurang.odinsborg@tele2.se

Webb:

www.odinsborg.nu