Hotell Duvan & Konferens

Hotell Duvan & Konferens - nära till allt!

Hotell Duvan & Konferens ligger 5 minuters promenad från Uppsalas centralstation och Stora torget och ca 20 minuter promenads avstånd från Akademiska sjukhuset

Hotell Duvan och konferens erbjuder mysigt boende för den som vill övernatta i en lugn miljö i centrala Uppsala. Vi har totalt 32 rum fördelat på 2 enkel- och 29 dubbelrum (de flesta med twinbed) och en Juniorsvit. Alla rum har möjlighet till extrasäng och spjälsäng. På de ljusa rummen finns skrivbord, TV, radio och gratis Wi-Fi, garderob och eget badrum med dusch. Rummen har utsikt över innergård eller ut mot gatan. På vån 3 finns en lounge där vi serverar kaffe/te och hembakta småkakor. Som gäst har du också tillgång till ett gemensamt kök med mikrovågsugn, vattenkokare, kylskåp och frys. Här finns även ett allrum, ett gemensamt vardagsrum med TV och bokningsbara tvättmaskiner (mot mindre avgift).

Vi serverar frukost på hotellet helgfria vardagar, rakt över gatan hittar du vår, Restaurang Otto, där vi och serverar smörgåsar, hembakt kaffebröd och lunch. Där finns också möjlighet att köpa med sig eller få matlådor levererade till hotellet. Alla måltider och alla bakverk som serveras lagas från grunden med de bästa råvarorna i vårt eget restaurangkök Otto.

Vi erbjuder en unik miljö för mindre konferenser och möten, och samtidigt en rogivande mötesplats, skapad för eftertanke och kreativitet. Vi har flera lokaler med plats för upp till 65 personer.

Uppsala slott, Uppsala Konsert & Kongress och Uppsala domkyrka från 1400-talet ligger alla inom 10 minuters promenad från Hotell Duvan & Konferens.

lounge

Kapacitet

Rum 32
Bäddar 64
Konf.rum 5
Grupprum 2
Bankett 75
Kranmärkt Nej
Miljöcertifierad Nej

Faciliteter

Tillgänglighet:

Tillgängligt för rullstol
Rullstolstoalett

 

Karta & kontakt

Adress:
Dragarbrunnsgatan 69

753 20 Uppsala

Telefon:
+46 18 56 40 35

E-post:
bokning@duvanhotell.se

Webb:
www.duvanhotell.se