Hågadalens Hostel & Vandrarhem

Vandrarhem i södra Uppsala nära Hågadalen-Nåstens naturreservat

Ett utmärkt alternativ för dig som söker ett ombonat och bekvämt boende till förmånligt pris – med närhet till såväl naturen som centrala Uppsala. Från närliggande hållplats Lurbo Bro tar du dig enkelt med buss 11 (mot Fyrislund) till Akademiska Sjukhuset och Resecentrum.

Hågadalens Hostel & Vandrarhem ligger alldeles i utkanten av det natursköna Hågadalen-Nåstens naturreservat varifrån du finner flera vackra naturstråk. Nyanlagda Vårdsätra Strandpromenad, en sträcka på 3 kilometer längs Hågaån, mellan Lurbo Bro och Skarholmen är tillgänglig för såväl barnvagn som rullstol. Du kan även välja flera vandringsleder i naturreservatet med utgångspunkt från den södra delen av reservatet vid Lurbo Bro.

Vandrarhemmet erbjuder en hemtrevlig miljö och hög standard med generösa ytor i rum, kök, samt i sällskapsrum och hygienutrymmen. Alla rum är personligt utformade, har olika storlek och utseende. De är ljusa, rökfria och fräscha. Som gäst kommer du till färdigbäddade sköna resårsängar i något av våra 10 tvåbäddsrum eller i vårt enkelrum. Handdukar ingår. Du har även tillgång till fritt trådlöst internet och fri bilparkering. Slutstädning utförs av vandrarhemmet.

Hågadalens Hostel & Vandrarhem

Kapacitet

Rum 11
Bäddar 21
Kranmärkt Nej
Miljöcertifierad Nej

Faciliteter

Tillgänglighet:
Rullstolshiss
Rullstolsanpassad toalett

Övrigt:
Barn över 10 år välkomna
Incheckning från 16.00 eller enligt överenskommelse

Karta & kontakt

Adress:
Vårdsätravägen 71, 756 55 Uppsala

Telefon:
+46 70 646 21 20

E-post:
info@hagadalensvandrarhem.se

Webb:
www.hagadalensvandrarhem.se