Lunchrestauranger i Uppsala

Är du på jakt efter dagens lunch? Välj mellan kött, fisk och vegetariskt på några av Uppsalas populära lunchställen.

Restaurang & café

Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress ljusa, öppna restaurang i entréplan serverar dagens lunch, fika och lördagsbrunch. Utöver dagens kötträtt och dagens gröna rätt serveras också veckans fisk och soppa, med en generös salladsbuffé och något sött till kaffet. Här finns gratis wifi, sköna sittplatser och gott om plats för grupper eller för dig med barnvagn. Då och då arrangeras också konserter av det mer intima slaget på restaurangens scen. För husets konsertbesökare som vill kombinera sin musikupplevelse med en smakrik måltid dukas det upp en populär säsongsbetonad buffé med en stor andel lokalproducerade ingredienser, och baren står öppen med förfriskningar och svårslagen Uppsalautsikt.

Vaksala torg 1, 753 31 Uppsala

Sven Dufva

Lunchrestaurangen och festvåningen Sven Dufva ligger i Uppsala Science Park, en kort promenad från city. Här serveras dagens lunch och affärsluncher under dagtid. Under kvällar och helger hyrs lokalen ut som festvåning för dig som vill anordna en speciell tillställning.

Lokalen tar upp till 240 personer och du kan arrangera allt från bröllopsmiddag till disputationsmiddag, personalfest till företagsevent. Lokalens stora ytor erbjuder många möjligheter. Det finns även en scen om du planerar uppträdanden eller levande musik.

Dag Hammarsköldsväg 40, 751 83 Uppsala

Fyrisborg

Cajsa´s Kök

I Cajsa´s Köks lokaler i Fyrisborg kan du samla medarbetare och affärskollegor till morgonmöte i god och kreativ miljö. Under kvällar och helger går det även att boka lokalerna för middagar, fester och möten, både för privatpersoner och företag. De erbjuder inspirerande mat med kreativ twist.

I lunchrestaurangen erbjuds varma Dagens lunch-alternativ, sallader, hembakat fikabröd och ett brett sortiment av asiatisk mat och husmanskost i matlådor. Du kan välja att avnjuta din lunch eller fika hos dem, eller smidigt ta med dig den härifrån.

Hit kan man också komma för att beställa eller ställa frågor om catering till fester, bröllop och företagsevenemang. Med över 20 års erfarenhet kan de sin sak, och vet att varje beställning är unik.

Fyrisborgsgatan 4, 754 50 Uppsala

Flera platser i Uppsala

Heat

Heats olika restauranger runtom i stan kan gästerna vara trygga i vetskapen om att maten är hemlagad, även om det serveras många lunchalternativ. Allt från köttbullar till pannkakor tillagas från grunden. Fokus på hemlagad mat sträcker sig från förrätter till den välsmakande lunchbuffén. Utforska Heats restauranger och upplev kärleken till matlagning på närmare håll.

Upptäck fler restauranger i Uppsala