Hamburgare i Uppsala

En god hamburgare är svår att motstå när hungern kommer krypande. I Uppsala finns det många hamburgerbarer som smash burgers, patties, sliders och hederliga cheeseburgare av äkta hantverkskvalitet.  Här är ett axplock av några av de bästa hamburgerställena i Uppsala.

Bastard Burgers

Bastard Burgers ligger i centrala Uppsala. Hamburgerkedjan från Norrland med inspiration från New York − vilken kombination! Här serveras det hamburgare med alla möjliga olika inslag från världen. New York, London, Texas och Los Angeles är namnet på några av hamburgarna på menyn. Eller varför inte ta fram norrlänningen i dig och beställ en Luleå?

 

Dragarbrunnsgatan 43A, 753 20 Uppsala

Brödernas

Mitt i stan på S:t Persgatan finner du Brödernas. Tack vare det centrala läget så behöver du aldrig ta dig långt för att hitta god mat och det är ett perfekt lunchställe. Här kan man också äta kändisars egengjorda hamburgare under en bestämd period och dricka Brödernas egna IPA.

S:t Persgatan 12, 753 20 Uppsala

Tugg Burgers

Tugg Burgers håller till i Svavagallerian, här finns det goda hamburgare och god dryck där urvalet av milkshakes imponerar! Är du ute efter ett ställe för en härlig helkväll med familj och vänner så är Tugg ett utmärkt val!

Dragarbrunnsgatan 50, 753 20 Uppsala

 

 

American Steakhouse Burgers

Ute i handelskvarteren Boländerna ligger American Steakhouse Burgers. Här är inredningen och menyerna starkt influerade av den nordamerikanska kontinten, så de lever verkligen upp till namnet! Under sin resa, där de startade som en foodtruck och nu landat i sin alldeles egna restaurang, har hamburgarna förfinats för att varje tugga ska smaka som en del av USA. Testa själv!

Bolandsgatan 20, 753 23 Uppsala

Dylan´s Grill

Tidigare var Dylan´s mest känd för sin foodtruck, en älskvärd sådan bland befolkningen i Uppsala och en av förgrundsfigurerna i Uppsalas hamburgerrevolution. Nu finner du Dylans ute i Boländerna i deras egna diner-inspirerande restaurang med Drivethrue. Med närproducerat kött och bra variation av hamburgare så är Dylans ett säkert alternativ.

Rapsgatan 3, 753 23 Uppsala

Jureskogs

Shopping i Gränby och sugen på mat? Då finns Jureskogs i Norra Gränbystadan som kan hjälpa dig med hungern. En snabbmatsrestaurang grundad av både kött- och hamburger-gurun Johan Jureskog. Här jobbar de mycket för att en snabbmatsrestaurang minsann också kan vara trevlig!

Takpannegatan 8, 754 60 Uppsala

 

 

Upptäck fler restauranger i Uppsala