Restauranger med asiatiska smaker i Uppsala

Upplev det asiatiska köket på någon av Uppsalas fantastiska restauranger. Här finns allt från klassiska thailändska rätter till smakrika Asian Fusion restauranger.

The amasian steakhouse

Jay Fu's

Högst upp i Saluhallen med utsikt över Fyrisån och Kvarnfallet ligger Jay Fu, ett amerikanskt steakhouse med starka asiatiska influenser. Här serveras rejäla kötträtter från grillen som blandas med asiatiska specialiteter och smakupplevelser.

För inspirationen står Kung-Fu mästaren, stuntmannen och krögaren Jay Fu och hans amerikansk asiatiska steakhouse som blomstrade i den kaliforniska öknen på 1960-talet och 70-talet.

Saluhallen, 753 10 Uppsala

Miss Voon

Högst upp i det 11 våningar höga hotellet Elite serveras det kombinerade smaker från alla de asiatiska köken tillsammans med en skandinavisk grund. Miss Voon är en självklar mötesplats där man kan avnjuta såväl goda drinkar som en fantastisk panoramautsikt över Uppsala.

Suttungs gränd 6, 753 19 Uppsala

Asian Square

Asian Square är en restaurang, bar och ett brasserie i hjärtat av Uppsala men själen i Asien. Följ med på en smakresa till Asien som genomsyrar såväl restaurangmenyn som drinkarna.

Stora Torget 10, 753 20 Uppsala

Amazing Thai

”Det måste inte vara starkt, men det måste vara gott”. Amazing Thai är en thailändsk restaurangkedja som har fått den prestigefulla utmärkelsen Thai Select Award för bästa thaimat i Sverige. Här kan du äta lunch eller middag, du kan även beställa avhämtning och catering.

Dragarbrunnsgatan 46, 753 20 Uppsala

Pong Uppsala

Pong Uppsala är Ponggruppens första restaurang utanför Stockholm. De erbjuder en av Sveriges bästa asiatiska bufféer, som serveras både lunch- och middagstid. Där hittar du sushi, thairätter, kinesisk Dim Sum och andra kalla och varma asiatiska specialiteter. Det är helt enkelt ett dignande asiatiskt smörgåsbord. Kvällstid kan du även beställa från deras à la carte-meny eller ta något gott att dricka i baren.

Storgatan 27, 753 31 Uppsala

Koh Phangan

Vill du åka på en minisemester till Thailand? Att äta på Koh Phangan är en upplevelse, både smakmässigt och inredningsmässigt.

Fyristorg 2, 753 10 Uppsala

Sushi Fu

Sushi Fu är Jay Fu’s lillasyster. Här serveras sushi med amerikanska influenser.

S:t Eriks torg, 753 10 Uppsala

GinnDee

GinnDee är en genuin thailändsk restaurang som ligger vid vackra Fyrisån.

Skolgatan 39, 753 11 Uppsala

Ai japansk restaurang

Är du sugen på japanska smaker? Ai serverar både klassiska japanska rätter och sushi.

Bredgränd 14, 753 20 Uppsala

 

Upptäck fler restauranger i Uppsala