#MyUppsala by Arijana Heinrici

Checka in i influencerns ombonade julsvit

På sin Instagram delar Arijana ”Jana” Heinrici med sig av sin passion för inredning, mode, skönhet och resor – och skapar en digital oas av positivitet som lyfter livets alla underbara aspekter. Nu har en svit på Radisson Blu Hotel i Uppsala fått en dos av hennes unika stil och omsorgsfulla touch. Under hela december kan du maxa julmyset och checka in i julsviten. Det här är #MyUppsala by Jana.  

Julsviten är ett samarbete mellan Radisson Blu Hotel Uppsala och Arijana Heinrici samt Destination Uppsala.

Frukost i ett hotellrum

Helgen innan första advent har varit intensiv, men härlig för Jana. Mitt i en flytt och firandet av sin 40-årsdag så har hon också hunnit med att styla ett julsvit på Radisson Blu Hotel i hemstaden Uppsala. Men någon julstress känner hon inte.

– Uppsala är en så mysig julstad! Området kring Domkyrkan Övre Slottsgatan… Här kan man ta en promenad och verkligen få en skön julkänsla utan stress.

Vinter. Skymning vid Universitetsparken. Uppsala.

Domkyrkan är ett måste. Det är så vackert och fridfullt där, med många mysiga gränder runtomkring.”

Janas jultips i Uppsala

Just lugnet är något Jana lagt stor vikt på när hon inrett sin julsvit – här finns flera vackra detaljer i juligt rött och grönt, men med mjuka övergångar. Rummets beiga toner plockas upp i detaljer, som ett kuddfodral, för att skapa ett lugnt intryck för ögat. Precis som sitt instagramkonto, vill hon att julsviten ska vara en plats där människor kan må bra.

– När man checkar in här vill jag att det ska vara som att komma hem, man ska direkt få en avslappnad, mysig och varm känsla.

Inredningsdetaljer i ett juldekorerat hotellrum

Sviten har också en fantastisk utsikt över Uppsala. Härifrån ser man både det rosa slottet, Domkyrkan och citykärnan. Så även om det är snöigt och kallt ute tipsar Jana om att beställa upp varm choklad från hotellets roomservice, ta på sig jackan och njuta en stund på balkongen, där hon inrett med juldekorerade vinterträd.

jana-varm-choklad-balkong-radison-blu-influencer-samarbete_destination-uppsala-giff

Checka in i sviten och upplev julstaden Uppsala genom att besöka en julmarknad, se en julkonsert eller bara ta en tur i city för att kolla in julbelysningen och köpa några klappar. Julsviten går att boka under hela december månad på Radisson Blu Hotel.

Juldekorerat hotellrum

Boka Janas julsvit

Boka julsviten genom att kontakta Radison Blu Uppsala
+4618-47 47 900
reservations.uppsala@radissonblu.com
Läs mer om hotellet

jana-julpyntar-radisson-blu-uppsala-balkong-vinter-influencer-samarbete_destination-uppsala

Följ @janaheinrici på Instagram