Uppsala-Gotland Tur & Retur Ninni Westerman

Uppsala-Gotland Tur & Retur – utställning av Ninni Westerman

Om konstnären
Ninni Westerman föddes 1943 i Uppsala, och är efter att ha flyttat till Gotland 2001 numera Uppsalabo igen sedan september 2019. Somrarna spenderas dock på södra Gotland i Silte , där hon äger och driver Ninnis Galleri. Hon deltar även i Öppna Ateljéer-konstrundan på ön varje år. I denna utställning får man chansen att ta del av hennes akvarellmålningar som skildrar just Uppsala och Gotland.

Om galleriet
I hjärtat av Uppsala, alldeles nära Linnéträdgårdens grönska, i gågatans förlängning, bland små butiker, caféer och gallerier ligger Galleri Upsala, inrymt i ett fantastiskt charmigt hus byggt 1810.

Angående Corona-viruset (Covid-19) och den senaste tidens händelseutveckling vill galleriet vädja till alla att gemensamt följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smittspridning. Är Du frisk är Du varmt välkommen att besöka deras utställningar, men tänk på att visa extra hänsyn för att undvika trängsel. Vänta gärna en stund utanför om det är flera i lokalen. Tack på förhand för visad förståelse och hänsyn till varandra och speciellt våra riskgrupper.

Var?

Galleri Upsala

När?

10–15 april 2021, kl. 12.00–17.00