Musikkvällar på Gula Villan The Beatles Past Masters

The Beatles Past Masters

Varmt välkomna till corona-anpassade musikkvällar på Tantens Gröna Parkcafé – Gula Villan. I sommar blir det 10 utomhuskonserter med två sittningar varje kväll, kl 18.00 samt kl 20.00. Konserterna pågår i 60 minuter och direkt efter första sittning så slussas den första publiken ut för att ge plats till den andra sittningens publik. Alltså, samma konsert på båda sittningar, olika publik. Det är viktigt att publiken förstår att man direkt efter konsert måste lämna evenemangsområdet. På evenemangsområdet har vi bordsbeställning, med smörgås, fikabröd, drycker, mjukglass m.m. på menyn.

Världens bästa band hyllas kunnigt, genuint och energiskt av bandet Grand Old Softies & vänner. The Grand Old Softies (G.O.S) har spelat samtliga Beatlesskivor rakt igenom, ett par om året de senaste 15 åren på idylliska Lasse i parken i Stockholm för fullt hus. Nu väljer vi ut våra favoriter ur Beatles-katalogen och våra favorithistorier kring låtarna och tar oss till Uppsala! Och du får gärna önska DINA favoriter! Skriv i kommentarerna på Facebook eller maila gos@thorellssyndrom.se med vilken din favorit-Beatles-låt är och varför!

Arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Hjärnkoll Uppsala, CandyRock och Kulturens Bildningsförbund Mitt. Stöds av Kulturnämnden i Uppsala kommun.

Var?

Gula Villan, Stadsträdgården

När?

3 augusti

kl. 18.00 och 20.00

Hur?

Frivillig entré, samlas in under konsertens gång. Boka plats med eller utan mat.

Läs mer hos Kulturoasen.