Linda Colm - Smultronställen & Stadspärlor

Linda Colm – Smultronställen & Stadspärlor

Om konstnären
Linda Colm är en verksam konstnär verksam i Uppsala som målar i sin ateljé i stadsdelen Hågaby. Materialen hon arbetar i är akvarell, olja och tusch – ibland en kombination. I hennes konst är det allra främst akvarellen som får sätta sin oförutsägbara estetiska prägel i bilderna. Med akvarellen finns det utrymme att överraskas och det är möjligt att experimentera med fukt, salt, pigment bland annat. Utställningen ”Smultronställen & Stadspärlor” är en favorit i repris som senast ställdes ut på Galleri Uppsala 2019. I denna utställning ligger fokus på motiv från Uppsala, både stad och natur.

Om galleriet
I hjärtat av Uppsala, alldeles nära Linnéträdgårdens grönska, i gågatans förlängning, bland små butiker, caféer och gallerier ligger Galleri Upsala, inrymt i ett fantastiskt charmigt hus byggt 1810.

Angående Corona-viruset (Covid-19) och den senaste tidens händelseutveckling vill galleriet vädja till alla att gemensamt följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smittspridning. Är Du frisk är Du varmt välkommen att besöka deras utställningar, men tänk på att visa extra hänsyn för att undvika trängsel. Vänta gärna en stund utanför om det är flera i lokalen. Tack på förhand för visad förståelse och hänsyn till varandra och speciellt våra riskgrupper.

Var?

Galleri Upsala

När?

12 –17 juni 2021

kl. 11.00–18.00