Maria Joneby

Konstutställning med Maria Joneby

Om konstnären
Maria Joneby, tidigare Larsson, är född och uppvuxen i Hofors men bor sedan tjugo år tillbaka i Uppsala. Hon målar mestadels färggranna tavlor i akryl, men även en del Uppsalamotiv. Utöver detta tecknar hon också i blyerts och gör andra kreativa ting som väggmålningar och t-shirts i tryck. Hennes verk är i olika stilar där hon hela tiden försöker förbättra sig och utvecklas, och gärna blandar gärna realistiska och abstrakta motiv.

Om galleriet
I hjärtat av Uppsala, alldeles nära Linnéträdgårdens grönska, i gågatans förlängning, bland små butiker, caféer och gallerier ligger Galleri Upsala, inrymt i ett fantastiskt charmigt hus byggt 1810.

Angående Corona-viruset (Covid-19) och den senaste tidens händelseutveckling vill galleriet vädja till alla att gemensamt följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smittspridning. Är Du frisk är Du varmt välkommen att besöka deras utställningar, men tänk på att visa extra hänsyn för att undvika trängsel. Vänta gärna en stund utanför om det är flera i lokalen. Tack på förhand för visad förståelse och hänsyn till varandra och speciellt våra riskgrupper.

Var?

Galleri Upsala

När?

23–24 januari 2021, kl. 12.00–18.00
27 januari 16.30–19.00

Hur?

Läs mer på mariajoneby.se

Relaterade event