CluedUpp 3

CluedUpp – The Uppsala Ripper

Tror du att du har vad som krävs för att fånga en seriemördare? CluedUpp är ett spännande utomhusdetektiväventyr – och det kommer till Uppsala lördag den 31 juli 2021. Namnet Jack The Ripper slår rädsla i hjärtat hos detektiver över hela världen. Nu verkar det som om en ny Ripper är på fri fot i Uppsala och bara du kan sätta stopp för terrorn. Kan ditt team av detektiver rusa genom staden, lösa ledtrådarna och knäcka fallet innan The Ripper slår igen?

CluedUpp Detective Days är som gigantiska utomhus-rymningsspel. Det är där ledtrådslösning möter äventyr. Det är det mest spännande mordmysteriet du någonsin kommer att delta i. Gå med över en halv miljon spelare över hela världen och upplev det själv! En biljett täcker ett lag med 6 spelare, men lag kan bestå av 2-6 spelare. Du spelar genom att rusa genom staden, förhöra virtuella vittnen, knäcka ledtrådar, lösa pussel och slutföra utmaningar för att avslöja mysteriet, rädda staden och ta äran!

Spelet spelas via CluedUpp-appen, så det behövs minst en smartphone per lag. Spelare uppmuntras också att klä sig i detektivinspirerade kläder (valfritt, men roligt!). Priser delas ut till Snabbaste laget, Bästa utklädnad (detektivinspirerad), Bästa lagbild, Bästa lagnamn, Bästa unga detektiv (under 16 år) och Bästa K-9 (hundpris).

Gällande Covid-19-säkerhet: CluedUpp-äventyr spelas helt utomhus och antalet sålda biljetter kommer att vara strikt begränsat. De enda personerna du kommer att vara inom 2 meter från på dagen är dina egna lagkamrater. Flera startplatser är utsedda för att begränsa lagens närhet, och lag kan börja mellan 09:00 och 14:00 på dagen för att minimera antalet aktiva spelare.

OBS: All spelberättelse och instruktioner i appen är skrivna på engelska.

Var?

Uppsala (startplats meddelas till biljettinnehavare)

När?

31 juli 2021

valfri starttid mellan kl. 9.00 och 14.00

Hur?

Läs mer hos CluedUpp Games