Taysta Chokladprovning

Chokladprovning

Följ med på en chokladprovning på Best Western Hotel Svava och förbered dig på en inspirerande kväll fylld med smakexplosioner. Du får bland annat smaka på olika noggrant utvalda choklader och höra chokladexperten berätta intressanta historier om chokladens ursprung och egenskaper.

Att choklad och romantik går hand i hand skulle nog de flesta hålla med om, precis som att det för det mesta är en lyckad kombination. Dock så finns det så mycket mer än bara romantik när man pratar om choklad.

Visste du att choklad bland annat innehåller ämnen som du även finner i antidepressiv medicin? Speciellt choklad med högre kakaohalter innehåller en massa andra nyttiga oxidanter och vitaminer som får kroppen att må bra.

Under en chokladprovning kommer du under cirka 2 timmar få provsmaka speciellt utvalda choklader för dig. Du får även en inblick i chokladens långa historia och tillverkningsprocess, tillsammans med en massa fascinerande och intressanta fakta.

Vill du fortsätta din upptäcktsfärd och lära dig mer om choklad, så kommer du också att få många goda råd och tips för vad som funkar tillsammans. Ta med dig en käresta eller en god vän och kom förbi på en intressant och smakrik kväll. Det finns inga dåliga dagar för choklad!

Var?

Best Western Hotel Svava

När?

25 juli 2021

kl. 13.00

Hur?

Läs mer hos Taysta