Gyllene tider Hux Flux 2023

Gyllene Tider

”Sommartider”, ”Flickan i en Cole Porter-sång”,”Leva livet”, ”När vi två blir en”, ”Ljudet av ett annat hjärta”, ”Kung av sand” – listan på älskade sånger går givetvis att göra längre men det råder inget tvivel om att Gyllene Tiders musik idag är inskriven i svenskarnas DNA. Nu har tiden kommit för att skapa nya minnen tillsammans med ursprungsmedlemmarna.

2019 firade Gyllene Tider 40 år som band. Ett jubileum som hedrades med en sällan skådad folkfest då bandet spelade inför totalt en kvarts miljon människor runtom i Sverige och Norge. Det som var tänkt som ett slags tack och adjö blev istället en lång paus.

”Pandemin förändrade oss alla. Det var tuffa och tomma år. Jag kände en stark längtan att få spela ihop med med mina 70-talskompisar igen. Den brödra-relationen vi har och den kärleken vi möts av från vår publik är magisk och i tider som dessa känns beslutet att fortsätta Gyllene Tider-sagan klockrent. Så det är med stor glädje jag kan meddela att Gyllene Tiders historia inte tog slut för några år sedan som vi alla trodde då. Hux flux så är bandet tillbaka igen. – Per Gessle

Plats

Botaniska Trädgården

När?

3 augusti 2023

Hur?

Biljettköp via Ticketmaster